2010. január 7., csütörtök

Csak, hogy el ne feledd, drágám: Szeged!





Csináltam egy pár képet Szegedről, el ne feledd! Újra elvakított minket a hó, s a mennyiség sem volt utolsó...Sacc 20 cm, de milyen jó minőségű! Laza és porhanyós, szépen takart, mint valamikor még az olasz kötőanyaggal a diszperzit:) Mondjuk, az se most volt...
Hógolyózni és szánkózni kiváló, a gyerkőcök nagy örömére, csak a karácsonyunk telt tavaszias 15 C mellett:) Lehet, hogy bekapcsolták a HAARP-ot az amcsik. Ki tudja, másképp, honnan lenne ilyen időjárás. Tudna erről mesélni Tesla, teljesen beleszerelmesedtem a témába. Ez a kutató, annyira megigézett, hogy miatta, kényszeresen fordítok, na ehhez mit szólsz????Persze, te csak kapásból!:)
http://www.rastko.rs/istorija/tesla/ntesla-autobiography.html
Innen olvasom a napjait, meg a szavait, már mindent megszereztem, amit lehetett, itt nálunk.Nagyon érdekes személyiség, és tudatos létező, élete bizonyítja, hogy van még mit keresnünk az agyunkban:)) Nem beszélve, a test-, és agykarbantarási praktikáikról. A mostani roppant okos NAT kitalálóinak innen üzenem, hogy például mire jók a gyermekek agyát memoriterekkel edzeni! Persze az is kérdés, mi a cél a nemzetünkkel, vagy eladták-e egészen már, így aztán tényleg a gondolkodás visszaszorítása a cél! (sic!)
Tehát, ami lényeg, szenzációs ötletei vannak, és majdnem hasonló az elképzelése a neoizmusnak is:) Négyszer hat órára osztván a napot, hat óra az élvezeté!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése