2010. január 1., péntek

Szilveszter II. 2009.






Persze nem fért el, egyben a mondandó sem:) Apád csak sörözött,meg is voltunk kövülve :) egytől-egyig, de azt mondta új év, új szokások, új sokkok...
Megtanulunk olvasni a sorok között:) Rendkívül jóságos buli volt,és a tüzijáték is elképesztő volt,persze szegény állatok:)S nem tudjuk abbahagyni a bulit,azóta is megy a zene nálunk, mióta gyorsba fölkeltünk. Tudod, Istvánka, fölkelt, gyorsan fölkeltette élete párját és go!!! Észre sem vettük,már itt sem voltak, majd kialusszák magukat, ámbár István aludt, mint a bunda. Kettőkor át kellett kísérnem, de egyfolytában Erikáját kereste, így aztán visszamentünk érte, nagyon tündéri volt:lefektettük és szépen rázártuk a házat.:) Ő volt meg a Negró. De nagyon aranyos ez a ragaszkodás,viszont utána Erika felélénkült:) Táncikáltunk és énekeltünk, úgy rendesen. Sajnos a Csilla nem hozta a Francseszkóját, pedig állítólag ő is imádja a zenét, elvégre olasz.
Jah és megbeszéltük a Misivel a fölüllevés fontosságát:)A Niki meg volt lóversenyen, el van tőle ragadtatva, majd elmeséli miért, mert nyerni nem nyert, se tétre, se befutóra:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése