2010. január 2., szombat

Újra havas minden végre!



No, Adrikám, újra egész éjjel esett a hó, nagyon szépen beborított mindent, csak nagyon kellemetlen szél van hozzá, pedig már a bundámat elraktam újra:) Ötévenként veszem csak elő, mivel nem volt elég hideg. No most újra elő a Dockers bakanccsal, meg a macikabáttal.:)
Pedig...
Mivel tegnap jót bicikliztem, úgy gondoltam hogy ma is bicajozom. Annyira jól esett, most már ráadásul nem fulákolok, minden rendben van. Erre cak hógolyózni lehet, úgyhogy csak érjen haza apád.:)Mondjuk ha tanultam, egy kicsit a kutyával elmegyek sétálni Éviék felé egy kis pancsintával, tudod, mennyire szereti a kis Réka, s talán még nálánál is jobban a Levibaba.:) hiába fiú, s haspók:) De ez nem gond, a lényeg, nem válogat,mindenevő:)
Még tart a munkaszünet, csak szegény Apád dolgozik, meg Domi:) Tudod a fiúk a bányában dolgoznak, mert a facking Apeh,meg a kibaszott mgélhetési politikuselit kiárulta az egész országot s megpróbálnak mindenkit a víz alá nyomni. Vagy legalábbis elérni, hogy húzzunk el innen. De abból nem esznek, ide nem jönnek a zsidók, ez a mi országunk, és a mi földünk! Mégiscsak föl kell venni a kesztyűt! Másképp nem megy! Csak a dolgozó magyar állmhangyának nics becsülete,csak a kibaszott multiknak, annak kell az adókedvezmény! Ezek nem fizetnek semmit,csak idjönnek nagy mellénnyel, hogy befektetnek, meg munkahelyet teremtenek, na de hogyan???? Ráadásul, csak addig alkalmaznak,amig jár rá a támogatás, aztán elküldik a magyar szerencsétlen éhbéren tartott dolgozót, ki vagyunk szolgáltatva ezeknek, s nem fizetnek a rendes munkáért,még hat hónap után sem, még hogy várjunk türelemmel, a facking türelem van már, kipróbáltatnám vele, hogy hat hónapig csak hitegetésből próbáljon meg kenyeret venni,meg villanyt fizetni a szemét Tesco fővállalkozó. Tényleg bűnözőnk kell lenni, odamenni,megfenyegetni, rágyújani a házat, egyből fizetne a geciparaszt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése