2010. április 24., szombat

Kis icamicák:)





No drágám, képzeld a kis Puccának kis icái születtek. Eredetileg három is, de a kis hófehérke elpusztult. Viszont van egy nagyon szép fekete, hófehér popoval, megy egy Puccaforma icamica, az a legéletrevalóbb:) Nagyon gondos mama, szépen ügyel a kölykökre. Csináltunk neki kis kuckós helyet a szerszámosban, és tudta oda kell fialni. Ügyes.
Még nem zaklattuk őket, csak a kis farkincájukat látni, ahogy mozgatják, de nagyon édesek. Melcsikének dupla öröm, kedvence elalvása után. Mondjuk, sokáig nem tűnt föl nekünk, mert amikor eszik, mindig kis hordócska. És olyan jó egerésző ica, hogy ha ezt örökített át, akkor továbbra se látunk, csak a szájából kilógó egérfarkat.
Majd küldök fényképet.
Készülünk a ballagásra, s utána a buliba. biztos jó lesz,képzeld állandóan tanulnak.Te ezt érted?? Nem lesz semmi gond.
Most már majd csak haza is érsz.
Je és voltunk a vásárban, nem esett se hó, se eső, végre!Teljes csapattal, istenit szórakáztunk, és nagyon jól árultunk:) Még a drága baricsajom is meg volt elégedve,eltökélte,ha el akarják adni a házat , el kell kezdeni kipakolni a szarokat.Na ehhez mit szólsz??
Na és a szociográfiai tanulmány,komolyan vásárról vásárra egyre jobb:)Na és a lyukam, mármint a piros blúzom nyakán, roppant szép, csak a nap meg jól megadta, így aztán nem hiszed el leégett a lyuk:) Nem volt olyan röhejes, demost van egy lebarnult foltom, a legégett díszlyuk:)
Vigyázz magadra!
Csók:Anci

2 megjegyzés:

  1. Tetszik a plakat, akarki is csinalta, jopofa:)

    VálaszTörlés
  2. Szerinted??? Na ki??? A Niki!!:) Házi vizuális imázsépítőnk van!

    VálaszTörlés