2010. április 30., péntek

MBB
















No drágám, lement a ballagás szegedi, közösségi része. Meg kell állapítsam, az egyik legjobb osztályban végez a csibém. Nagyon szép volt-van-lesz, mint mindig, természetesen. Mint mindig.:)))) Csodálatos volt az egyenvirág, nekem nagyon tetszett. Az orchidea kis sárga lepkével olyan Melis volt. Képek folyamatában, duóban készültek, tudod kebelbarátném is fotózott, meg én is. Kicsit izgultunk, mivel majdnem: nem lett kész a blúz, időre. De mégis. Aztán meg a fodrász, képzeld, aki Nikikémet is levágta, olyan jó kis frizurt készített röpke félóra alatt, hogy csak na:)
Mi is odaértünk időben, sőt a többiek is. Még jó, hogy szólt Leona, hogy másnap nem lesz bolt, mert a vendégeknek nem tudtunk volna sört adni. Reggel akartam venni. Így aztán egy nagy rohanásban megvettük a szeszt is. Édesek voltak a csibék. Talizmánt kapott nővérkéjétől,s nem bírt várni, amúgysem jön haza most egyelőre, tudod felvételi:),odaadta a szülcsinapos meglepijét is. Képzeld, antik csokoládéöntő formát kapott, képzelheted az örömét. Hihetetlen a csibe. Ki is akarja próbálni. Azonnal. Gondolhatod. Persze még jó kakaópor sincs itthon. Na hallod.

A ballagás nagyon szép volt,és egyedi. Nem elég,hogy az utolsó szülőin majdnem megríkatott bennünket az oszifő azzal, hogy megköszönte,hogy a csodálatos gyermekeinket hozzá adtuk be, és ilyen örömet okoztunk neki, ilyen csodálatos öt évet. Már ez majdnem kiverte a biztosítékot. Hanem, hogy ráadásképp,az ötéves együtt töltött időben igazi közösségként lélegeztek, s megköszönte, hogy részese lehetett, illetve azt, hogy mi szülők is egyenrangú félként vettünk részt a dologban, s egy igazi csapatmunka keretében a lehető legjobbat hoztuk ki a gyöngyszemeinkből. Na gondolhatod. Erre a ballagási ceremónia csak a ráadás volt. Már a teremben édesek voltak, elénekelték a dalukat, mint valami csapatösszetartó indulót, csak a végső imát hiányoltam, tudod,mint az amerikai kosár meccseken:)Aztán az egyenvirág, meg az egymásrahangolódás, egymásrafigyelés. Hát igen,ritkán jün össze az ilyesmi, s pont, a legkritikusabb időszakban, ez a nagy dolog. S aztán maga az ünnepség,drágaságom, innen nem szöktél volna el:) Persze itt is volt ünnepélyes beszéd, igazgató egyebek, de röviden, valahogy a gyerkőcök voltak a lényeg, ahogy mindig is. Egy csomó kitüntetést kaptak, ez a Tömörkényben lehetetlen lett volna, mondjuk képzeld el, a kedvenc dirink az utolsókat rúgja, állítólag szeptembertől nyugdíjba megy. A füstködével, és a beszólásaival egyetemben. Mondjuk ott is új szelek fújnak. A sulidra nem ismernél rá,olyan gyönyörű lett, e ezzel az új ruhával,mintha új mentalitás is költözött volna a falak közé:)
Na ezt add össze:)
visszatérve a ballagásra, a szokásos műsoruk nem maradt el, egy igazi búcsúzást láttunk: igényesen, szépen, vidáman. a legjobban az öt év legjobb képeiből való válogatásfilm tetszett. Egek, milyen kislány volt még! De persze mindegyikük.
Nagyon ötletes volt, s állnunk sem kellett, hiszen a moziban ülősjegyünk volt.:)
Utána elrohantunk a párja virágáért és beültünk a Grafittoba:) ez egy új hely szeretni fogod te is. Most hogy nincs a VIrág, (nem tudom ezt fel tudod-e fogni, mióta élek,mindig volt, s most bezárták, suttyomban majdnem eladták)itt adják a legjobb fagyit, és kibővítve nagyon finom pizzát. Kiültünk a Kárászon a teraszára és a gyönyörű napsütésben megebédeltünk, majd következett a Déris ballagás. Oda már csak a kiscsibém ment. Lejártam a lábam,meg már kezdtek a virágok halódni. Mondjuk jól sütött a nap. Még szerencse, hogy Andrejjánkhoz elvihettük a cuccokat, Erzsókám megkávéztatott bennünket, Nikikémet etette is,frissen sütött kacsatöpörtővel,na gondolhatod. Ott bevártuk Édesapcikádat,hogy a fuvarba hazavigyen bennünket.

4 megjegyzés:

  1. Ez mind szep es jo, meg minden...de HOL VANNAK A KEPEK????????

    VálaszTörlés
  2. Bocs-bocs,csak ma raktam föl:)

    VálaszTörlés
  3. ...hejjj.de komoly...a kepen a Domi mellett a Niki Eszti mama ketto... csak a cigi all furcsabban a kezeben:) Szepek voltatok!!! ...mi az a fonott fotel a kepen???

    VálaszTörlés
  4. Az az új fonott kényelmes majd fekvős napozó bambusz szék, a múltkori vásározás eredménye:) Szerinted??

    VálaszTörlés