2010. október 10., vasárnap

Őszi retró igazi buliscsapattal:)











Drága Adrikám!
Ez a nap is eljött. Újra retró,újra a Közösségi Házban, újra velünk!
Gyönyörű napsütéses napra keltünk,immár kilencedszerre. Ki gondolta volna, hogy már ily régóta megy?
Persze azért délelőtt az evezést ki nem hagytam volna, ámbár, most hogy először ültem kajakban is, hát minden elismerésem a tiéd. Eléggé billegális közlekedési eszköz, de megküzdöttem vele. Isteni ez az evezés, komolyan. Na és a Tisza, egyszerűen lélegzetelállító. A partot szegélyező lombok színárnyalatai visszatükröződnek a hullámokban: világítós neonzöldtől, narancsosvörösön át a sárgásliláig.
No és a buli, életünk eddig legjobb bulis csapatát fogtuk ki! Imádták a zenét, imádtuk őket! Kultúrált és belevaló csapat, semmi renitenskedés: mindenki egy jó szórakozás vágyával érkezett, és egy felhőtlen, endorfinmozgató élménnyel távozott.Mondjuk fotózás közben lekaptam egy csókot, szégyenszemre és ma teljesen meglepően egy férj kapta el az asszonnyát.:)Tudod, ma már a férfi a nővel is elavult és megbotránkoztató.:)) Már rég nem volt ilyen jó az összetétel, persze nem csak azért mondom, mert megtisztelt jelenlétével a jelen polgármestere is, ami jelzem nem fordult elő már nyolc buli óta. Konkrétan az elsőn volt csak:), az épp aktuális, a lopós.:) Na de, sose késő eljönni,beszélgetni a néppel, ki mire vágyik? És vegyülni, táncolni, egyszerűen csak jól érezni magát! Természetesen a szokott, elmaradhatatlan kemény mag már a kezdésre eljött, és a maga nyolc munkás óráját letáncolva fáradhatatlanul ropta-ropta. A zene is az igényekhez alakult. Mindenki megkapta,amire vágyott. A zárásra,ahogy szoktuk, a már mindent elsöprő Csík zenekar adta a talpalávalót. A Most múlik dallamára összefogódzkodva, énekelve búcsúzott a társaság a mai remek bulitól. Persze az áthallás nem elkülöníthető, hiszen a falunapok remek sorából is kiemelkedik az idei Csík zenekar estje. A koncert évek óta a legsikeresebb volt, tényleg a falu apraja-nagyja ott táncolt-énekelt-csápolt, s egy nóta erejéig egységes, egyakaratú közösséggé formálta remek helybeli-bevándorló, tősgyökeres-gyüttment csapatunkat, mindenféle pártszínezet nélkül, csak úgy.:)

1 megjegyzés:

  1. Anyukam,

    Elvezem olvasni muremek jellegu beszamolodat... irjal mar vmit privatban is. A mindennapokrol. Kivancsi vagyok, hogy megy a sorotok otthon. De ne rebuszokban beszeljel, engem a tenyek erdekelnek. Riportot kerek. Mi van Melikevel, hogy megy a suli, egyutt van-e meg a Domival, ilyenek. Te dolgozol-e, vagy mit csinalsz, azt sem tudom, Apanak van-e munkaja, hogy megy az osz, hideg van-e, esik-e, ilyenek. Mi a terv a telre, hogy birjatok kettecsken. TENYEKET AKAROOOOK :) Priviben! Csok! En meg kuldom a vizalatti kepeket:)

    VálaszTörlés