2010. december 26., vasárnap

Kari: két lépésben matt:)






Egy szóval, az idő remek. Ugyan a múlt héten még mínusz 10 C körül tetőzött a hőfok, aztán a lágy olvadás, s a durván 20 cm-es hó lazán elolvadt, s most áradnak a vizek, mindenfelé...Lassan kiadhatjuk a tavunkat, ha nem is csónakázni, de a vízen járáshoz talán elég.:)s ráadásképp: mi történt? Újra hó, csúnya széllel, az a kellemetlen apró dara, de sok...:) Ámbár mondjuk tél volna, vagy mi a szösz?? Leesett újra egy jó pár centi, s végül csak fehér lett a karácsony.:) Talán nem okoz akkora gondot, mint az előző héten okozott.
Minden esetre, átmentünk gyalog, hogy a szokásos karácsonyi üdvözlést megtegyük. S az ajtóban a gyönyörű DJ BOBO fogadott, talpig havasan, de roppant nagy örömmel:) Megörültünk, hiszen majdnem teljes volt a létszám,ámbár te hiányoztál, na meg a kiscsibe, hiszen odavolt a nászéknál. Na de ha láttál még izgit, kebelbarátném kissé spiccesen négyszer-ötször elmondta eseteiket, a végén már csak hahotáztunk...:) s na persze a zaba...Bőven a jóból:) S ráadásképp kolbászt kóstoltam. S valódi feketeerdő torta a végére zárva a sorokat. Nagyon jóllakva, a képen mellékelve, egyesek mintha kettecskén lennének, pocakok gömbölyödtek:)
Ami viszont isteni jó: scrabble:) Ez a szókirakó roppant jó kis kikapcsoló:) Jól elszórakoztunk, miközben lestük a szóvariációkat: vajon benne van-e az értelmező szótárban? Persze a legalapvetőbb szleng, durván nem volt. Pedig állítom: a legtöbbet (el)használt szavaink, s mi a fő: a két barátnő nyert, remek párost alkotva. S ezek nem mi voltunk, hanem Anita-Niki. Jól lemaradva, a utolsókat rúgtam, de sebaj, majd a visszavágón bepótolom a kimaradottakat.:)
Haza battyogva drágáim rávetették magukat a nagy pörcös szalonnadarabra, mintha egész eddig nem egy állandó tápanyagbevitelen lettek volna...:)
No Csókok, ölelése, örültünk a hangodnak, látod a család semmit sem változott: hangos és vidám, játékos és pajkos, s imádja a játékot meg a baráti bagázst.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése