2011. október 22., szombat

Őszi nyugalom a napfényben:)




Szóval, egy nappal a forradalom előtt, avagy a forradalom előestéjén a nap sütött és a hold is feljött idővel.:) Tudod, a tökéletes férfi:) Kicsit sokat láttuk, avagy az Üvegtigris3 gegjei, velük mozgunk, meg a Hencsikével: Ne tudd meg, bejártuk az egész falut, hogy megfelelő terméseket és ágacskákat, gazokat találjunk, melyek jól mutatnak a koszorúkon. Így aztán végigjártuk az ismerősöket, hátha van valamilyük kertjében, vagy a ház előtt! Voltunk az összes kiserdőben, rendre intettük az ott cigiző tízéveseket, akik tizenhatnak vallották magukat. Erre csak nevettünk, végül is örülhetünk, hogy csak cigi.:)Két óra hosszat bicajoztunk, sétáltunk, beszélgettünk, szemlélődtünk, elb*sztuk a napot igen kellemesen. Volt, ahol kijött egy néni, s megörült, hogy beszélhet valakivel, aranyos volt. Elmeséltük, hogy minden kedves rokonunknak, barátnőnknek személyes, neki szóló koszorút kötünk. Azt mondta, ő is szeretne.:) S ez valóban így is van. Mi is így érezzük.
S persze az otthon:) Sweet home:)Egyre inkább vágyunk rá, legfőképp, hogy otthon, na meg, hogy különös ismertetői: szeretett családtagjainkkal népesül be, kedvenc kiskutyám vakkant, na meg Mokka dörgölődzik a kezem alá, csakhogy szeretetéhe kielégüljön. Tele van csodás rozmaringvirágokkal a fűszerbokor, a napfényben illatozik, nem is értem:)
S persze olyan illat lengi be csodálatos otthonunkat, hogy elalélnál. A legfinomabb sült gesztenye pirul a tűzhelyben.:) utána meg természetesen betolja apád a zöld fűszerekkel megbolondított kenyerét, csak úgy.:) Szóval amúgy isteni hétvégénk van, együtt vagyunk, bolondozunk, mindenki csinálja a dolgát, és örülünk, hogy mindenki él és egészséges.:)
Így aztán, te is vigyázz magadra, és jól pihend ki magad a csodálatos Thaiföldön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése